januari 06, 2009

Soulja Fjant

Jag tycker det är jävligt synd om vissa artister som inte fått den uppmärksamheten de förtjänar. Dålig marknadsföring från deras sida, men det är faktiskt just där hela hemligheten sitter bakom kändisskap.
Du kan ha spelat in tusentals låtar som dina vänner tycker är bra, men för att nå en bredare publik krävs det någon som styr och ställer. Ett prakt exempel är "Soulja boy", jag menar för det första är fjanten en tonåring som gjorde världens kanske enklaste instrument bakrund, med en catchig refr som hela dumma Amerika fastnade för. Inte nog med att pojkvaskern fick fett med uppmärksamhet och tjänade en slant på låten, efter detta har han spytt galla på flera rutinerade musiker, exempelvis Nas då han uttryckt sig "Nas Killed Hiphop".

Så jag vill bara säga att den/dem jäveln som promota denna snorunge, marknadsförde, och styrde i dem spakarna har ni nu insett vilket misstag ni gjort?
Ni kunde ha tagit vilken annan okommersiell artist som helst och gjort han till stjärna istället, men nej ni väljer en oförskämd liten snorunge utan vett. Kanske gjorde ni det också för att han skulle uppmärksammas ännu mer?




/Oscar

thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det var ett svart skellet med för stor mössa som yttrade sig om en av världens bästa rappare.
Men vad ska man säga, han är en snoris och man får väl ge honom propps att han vågar yttra sig då han väger 31kilo och har ett jättestort huvud.