april 21, 2009

Äldre män och unga kvinnor

Vi har alla någon gång på film eller i verkligheten bevittnat äldre äckliga män i vackra unga kvinnors sällskap. Den gemensamma känsla har då varit avsky med mindre inslag av avundsjuka. Slutsattsen vi då dragit har varit att han varit rik och hon varit blåst eller alternativt väldigt blåst. Emellertid har jag en annan teori. Den bygger på att kvinnor ljuger när de i manligt sällskap säger att storleken inte har någon betydelse. Om vi för min teoris skull förutsätter att det är på det viset, torde det finnas en annan förklaring till varför unga kvinnor dras till äldre män.

Det har gjorts undersökningar på män, dock inte allt för vetenskapliga, som visar att det finns ett samband mellan penis och näsa. Den allmänna uppfattningen har tidigare varit att korrelationen låg mellan antingen händer/fötter och penis. Men den är felaktig. Vidare är det så att männsikans öron och näsa aldrig slutar växa. Att då kvinnor med ett "större" behov väljer äldre män är ett rationellt beteende. Men ett rationellt beteende kan i likställas med ett beteende utan tanke bakom, eller eventuellt en tanke i ett steg. Som att han har stor näsa därmed måste han ha en stor penis. Andra variabler som exempelvis anledningen till varför han har en stor näsa förbises.

Kontentan av detta blir då att klyschan är halvsann. Äldre män får inte unga flickor för att de har en tjock plånbok, utan för att endel unga flickor är blåsta alternativt väldigt blåsta.

/Sasan

Cristofer, snälla kan du inte ta dig tiden att skriva, vi behöver dig!


THOUSANDWHATS - EN BLOGG AV 3 KILLAR FRÅN VÄSTERÅS
Dela detta inlägg på Facebook
Följ min blogg med bloglovin

Inga kommentarer: