april 11, 2009

Big NoNo

Lista över saker du inte bör göra på en offentlig toalett!

1. vi kan börja med en självklar sak, som vi alla vet om men ändå de flesta råkat göra. Slicka inte på toalettstolen! Jag vet att den kan se aptitlig ut, men glöm inte att 150 kilos tant Agda med åderbråck kan ha suttit där innan.


2. ropa inte till din otåliga kompis som står utanför att du är färdig. Det kan stå en kvinna med moders instinkter utanför som känner sig tvungen till att agera. Som vi alla vet är det inte så trevligt när en främmande tant, kanske Agda, skall hjälpa till med rengöringen.

3. Försök att inte ge ifrån dig några ljud, folk utanför kan missuppfatta det och tro att du har någon konstig fetisch.

4. Om du har bacillskräck och kör varianten där du ställer dig på huk med fötterna på toalettstolen, se då till att inte ha hala skor på dig. Men framförallt att du låser dörren efter dig. Det kan vara en svår syn att förklara om någon skulle öppna dörren av misstag. (Har hänt en vän till mig, och med vän menar jag inte mig själv)

5. Om det är en unisex toalett skall du som kille undvika att komma ut med ett nöjt leende som om du precis har haft the shit of the century. kvinnor torde inte uppskatta toalett bedrifter lika mycket som männen. Att ge andra män high fives är helt uteslutet!

/Sasan

Dela detta inlägg på Facebook

thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

Inga kommentarer: