december 02, 2008

Analys av 1000whats

Jag hittade en underhallande sida under min surfing idag. Det ar en sida som analyserar texter, i huvudsak bloggar, dar du skriver in bloggens adress och den beskriver vilken typ av personlighet skrivaren har. I varat fall kan denna analytiker bli ganska forvirrad da vi ar 3 st som skriver. Men har ar varan analys.
Tycker ni den stammer? Isf, vad ar det som stammer?

ESFP - Skådespelaren

Den underhållande och vänskapliga typen. De är särskilt uppmärksamma på njutning och skönhet och gillar att omge sig med mjuka textiler, fina färger och goda dofter. De lever i nuet och gillar inte att planera i förväg. Därför riskerar de alltid att utmatta sig själva.

De gillar arbete som ger dem möjligheten att hjälpa andra på konkreta synliga sätt. De tenderar att undvika personliga konflikter och tar sällan initiativ till en konfrontation. Det gör att de kan få det svårt i ledande positioner på arbetet eller i hemmet.

HaHa, ja ni! Jag vette fan! You judge!
Har kan ni sjalva ga in och prova: Typealyzer


/ feizi


thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

1 kommentar:

whats1000@hotmail.com sa...

U made our blogg gay!! om en undersökning säger att du är en textilkramare gör du antingen om den eller så säger du det inte till någon. Ungefär som att ha en liten penis, du hör inte de pojkarna basunera ut det på stan. Herre gud, kolla nu dragit fram mina religiösa egentligen icke existerande sidor, jävla katalysator!
/Sasan