december 05, 2008

Emelie Lovén Gästbloggar


När dagen blir lika tråkig som natten!


just nu håller jag på och läsa Filip och Fredriks bok "Två nötcreme och en moviebox" Som jag rekomenderar alla att se. Även om vissa av oss är lite yngre så är det många påståenden i den boken som vi känner igen oss i. Boken handlar om att växa upp under deras tid tex ,hur viktigt de var att följa med mamma och handla för att få den rätta mixen i drickabacken. Jag kommer själv ihåg virrablåtira, hallonzoda julmusten som fanns året om. HUR VIKTIGT VAR DE INTE?Det var himmlen att få gå runt bland backarna och plocka o fixa. Tänk om man kunde tycka det var lika kul på systemet. En vinflaska, staropramen Dark, jim beam och en x-cider.
Det luktar bakfylla!

En annan rolig sak är ju att sitta och kika på hemsidor. Hittade nyss en hemsida jag ej skådat förr. Www.susdus.se Säljer tydligen sakar bara för snus, men det finns bara en sak att köpa än så länge o de är en snusdosa i metall. 450 kr. värd. Men varför heter sidan susdus? varför inte såfall snusdusa? Eller betyder susdus snus? Skitsak!

Sitter just nu och kollar aftonbladet "75 julklappstips!" Vem fan vill ha Julsaker i Julklapp? Ska man inte få andvändning av de förns om ett år? Man har ju redan stökat fram alla julsaker. Om man köper tröjan kommer den som ska ha den kunna ha den nästa år? Till exempel tipsar dom om en pepparkaks-dräkt. Hmmm är inte Lucia 13 december? Eller är det någon som tycker de är kul att vara pepparkaka i mellandagarna? Är det någon som tycker det är kul att va de i huvudtaget?

Tröttnar aldrig på Supersci - on the grind

Här kommer lite härliga youtube-klipp!

#1 Skönast just ju är ju Karsten Torebjer från morgonsoffan
Klippet kanske inte alla tycker är så roligt i början men dom sista
30 sekunderna kan jag skratta år i all evighet!! Hahahaha!



#2 Rickard Palm! Vilken kille! Utalet är svårt!! Skönst är när han säger cruuuuuuuuuzzzeeeeee!



Petra Nordlund har gjort det igen!! Är kvinnan besatt av falukorv?




- Over and out! // E




thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

Inga kommentarer: