december 01, 2008

Best laugh ever!

Denna historia berättades av min brors fru, den är helt sann och hände en person i hennes yttre bekantskapskrets.

Ett äldre par som i princip aldrig har varit utomlands fick av sina barn och barnbarn en resa till New York city för att fira X antal års äktenskap. Den underbara kvinnan som är stjärnan i denna historia gillade inte iden med att åka utomlands eftersom det är så oroligt i världen. Med tanke på att paret i princip hela livet varit i trygga Sverige krävdes det en hel del övertalning och försäkran om att hotelet var 100 % säkert.

Väl på resan hade allting gått bra och paret hade njutit av hela veckan. Kvinnans farhågor var i princip bortblåsta, visstelsen hade varit lyckad. Emellertid uppstod en liten incident sista morgonen när kvinnan skulle ner för att möta upp sin karl som snällt väntade vid frukosten.

Efter att hon gått in i hissen kliver en svart man in hack i häl. Han tittat på henne och frågar/säger – down!? Kvinnans nojjer tar över varpå hon slänger sig på hissgolvet och upprepade gånger skriker ut DONT SHOOT, DONT SHOOT!!Efter att mannen har lugnat ner henne och förklarat att han inte tänkte skjuta henne, gick hon till sin man och berättade om sin pinsamma nära döden upplevelse. När paret väl skulle checka ut och betala för allt svarade receptionisten, - its been takend care of! Paret förstår ingenting men får en lapp där det står nått i stil med, ”thank you for the best laugh ever, Eddie Murphy
"

/Sasan




thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

1 kommentar:

Anonym sa...

dudes... prova att googla "best laugh ever" och "eddie murphy". urban legend så det smäller om det! dock brukar jag inte läsa er blogg, så jag vet inte om ni är ironiska när ni säger att den är helt sann och så vidare. rolig historia though!