december 05, 2008

Fredags-listan v49

Efter att ha fatt kritik av Pedram, for att kalla listan for najs eller bajs, sa har jag valt att endast kalla den for Fredags-listan. So...

Bra

  1. Cigaretter

    Fast an de aldrig kommer ta snusets plats, sa ar det en jatte bra substitut nu nar JAG HAR SLUT PA SNUS. Finns inget battre an att fly fran plugget eller dylika forpliktelser genom att ta en harlig rok-paus. Dessutom ar det riktigt javla coolt att roka ocksa. Se bara pa tva av varldens coolaste killar, Jonny Depp och Brad Pitt. Stor-rokare bada tva.

  2. Svenska Riksbanken

    Den Svenska Riksbanken, har forut suttit standarden i varlden med sin gedigna penningpolitik, och gor det annu en gang. Amerikanerna ar tom bett om rad och hjalp av de svenska ekonomerna, och det verkar som att de kommer att implementera den svensk skapta planen.

  3. Chris Christmas Rodriguez

    En jul-promotion som Reklambyran Mother gjorde for sina klienter som julkort. Denna karaktar har kommit att bli ett av mina favorit alter egon.

Kadaver
  1. Till åsnor som gar baklanges (Med åsnor menar jag inte djuret, utan manniskor som ar åsnor for att de gar baklanges).

    Varfor i Ganeshas namn gor ni detta. Ni maste val fatta att ni ar domda till att ga in i nagot, eller ga in i MIG. Sa, salange ni inte vaxer ogon i nacken eller installerar backspeglar, far ni ga som normala manniskor era javla kadaver.

  2. Johan Palm

    Ungjaveln valdtog Long Train Running med sin ruttna rost. Hur vagar han sjunga en av de basta latarna nagonsin, och viktigare, va fan gor han i idol?

  3. Folk som vantar med att ta ut sin planbok tills de kommer fram till bankomaten.

    Varfor i allsindar tar du inte ut din sketna planbok nar du star och vantar i den langa kon, for att spara tid och fa kon att betas snabbare. Nej, istallet ska du ta fram din feta vaska nar det ar din tur och borjar grava i den med ditt feta arsle i 70 timmar framfor automaten.

over och ut / feizi


las forra veckans lista har



thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

Inga kommentarer: