februari 04, 2009

Penisens evolution!

Nu tänkte jag förgylla eran vardag med ytterligare ett helt ovärt inlägg. Jag hörde en teori om penisstorlekar och dess betydelse. Det är nämligen så att genomsnittliga penisen är ungefär 13 cm, men en penis behöver bara vara 8 cm för att fylla sin funktion. Då kan man fråga sig vart de extra 5 cm kom ifrån?

Det finns en teori som hävdar att det beror på honorna och deras val av partner. Eftersom en stor penis är ett tecken på virilitet och god häsla har de mindre hanarna sakta men säkert blivit utsållade genom det naturliga urvalet (kanske ska säga honans naturliga urval). Det finns en liknande teori vad gäller kvinnors utseende. På samma sätt utstrålar en vacker hona hälsa vilket undermedvetet påverkar hanens val. Emellertid fäster jag mindre tilltro till det påståendet med tanke på alla ruggugglor som fortfarande vandrar på våra gator. Eller så hade hanarna från förr det betydligt sämmre.

Anyways! Kontentan av detta påstående tyder på att asiatiska män inom några år kommer vara en bristvara. Så alla flickor som går igång på karateutövande datanörder, passa på, man vet aldrig när det är för sent!!

/Sasan

thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha vilket evil inlägg!
:)