februari 10, 2009

Pinup, Porr, Gud

Porr har en gång i tiden kallats för "Pinup".



Varför det kallades för det och fick ett sånt mesigt namn vet jag inte, jag vet inte heller hur man kunde gå igång på det lilla tjejerna på en bild på den tiden visade.

Låt oss säga att en man från dryga 50 talet har varit nedfrusen tills idag och låt oss också säga att han blev nedfrusen vid en ålder av 25. Då har han gått igenom puberteten och förhoppningsvis utforskat en och annan kvinnas kropp.

Han vaknar upp idag och antagligen det första han kommer tänka är "JIPPI, jag lever". Förutom alla materiella upptäckter han kommer göra under hans första dagar, som vi människor är beroende av idag, så kommer han också se och uppleva reklam.

Han har allså missat nästan runt femtio år av utvecklingen här och så fort denna man kommer glida förbi en Gina tricot, Lindex etc, Så kommer han antagligen kanske tro att butikerna är något som säljer tidningar dvs, en butik som ocskå har reklam för "män". Kanske blir han för generad för att titta på bilden, affischen eller så kanske han ställer sig framför den och tittar extra mycket.
Låt oss säga att någon lär han hur en ny tv apparat funkar med tusentals kanaler?
Tänk då första gången han sätter på Tv 1000 för första gången någon gång efter kl 00.00, undra hur han då skulle reagera?
Han skulle nog vara lycklig över att han hoppat över det senaste 5 decennierna. För ju mer porr och nakenhet desto bättre, eller hur?
Eller så hade han kanske ringt upp och haft ett allvarligt snack med påven. Om man ska lägga till en ny synd, och så vidare.

Hur som helst så vill jag tacka Gud för att han skänkt oss TV1000 och pornhub.

/ Bätz



thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej.
Vet du vem ihelvete det är som ger Ryan droger, vad är det för jäääävla vänner han har?!
( jag vet att det absolut inte är du, jag bara undrar hur man kan vara såå jävla dum

Anonym sa...

Sandra.. va fan har det med porr att göra? håll dig till topic. OCH HUR VIDA RYAN TAR DROGER ELLER EJ ÄR INTE OFFENTLIGT! :P puss