november 08, 2008

Obama som president, dags att börja jobba!

Innan ni börjar läsa detta inlägg vill jag att ni sätter på era humorglasögon. Om ni är lite bakom flötet, inte har alla eskimåer i kanoten, hästar i hagen, araber i grottan eller inte är den skarpaste kniven i lådan, kanske ni inte lyckats förstå att de vi skriver till 90% enbart är vår lite vrickade humor. ( Ingen vetenskaplig framtagen siffra, höfta bara till det lite. Ungefär som tingsrätten brukar göra när de dömer ). Så slappna av och njut.

Negativa aspekter för afroamerikaner med att Obama valdes till president.

1. De kan inte längre skylla någonting på att ingen ser till deras intressen, så nu måste de nästan börja jobba.

2. Nu när de väl har blivit representerade har de haft ”turen” att det blev den vitaste svarta genom tiderna. Tror det är större chans att han hänger med Shania Twain än T.I.

3. De kan inte längre på något sätt försvara deras ”talfel”, då herr Obama har visat de kan om de verkligen vill.

4. Obamas fars fullständiga namn är Barack Hussein Obama. Inte nog med den svarta befolkningen har haft det jobbigt tidigare, nu ska de bli terroriststämplade också. Det är
i för sig bra för personer från mellanöstern, eftersom det tar bort lite fokus från oss.

5. De måste tänka om vad gäller karriärsval eftersom det har skett tronskiften inom de tidigare områden som dominerades av vita respektive svarta. Exempel: Största rapparen är vit (Eminem), Bästa golfaren är svart (Tiger Woods), inflytelserikaste kvinnan är svart (Oprah), mäktigaste mannen är svart (Obama), Bästa basketspelaren om man ser sammantaget de 3 senaste åren är vit (Steve Nash), det finns numera svarta spelare i NHL (Jerome Iginla, om jag inte missminner mig vann han skytteligen för inte så längesen).

Skulle inte förvåna mig om vi i framtiden får se unga afroamerikaner battla vid gathörnet, men istället för – I shoot u in the toe, fokuserar punshlinen på budgettunderskottet. Och för att runda av dagen går de och tränar lite på swingen. Snart slutar de antagligen också med att äta friterad kyckling och ge sina barn intressanta namn som Shaniqua och Kishana.

/Sasan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

2 kommentarer:

Alterego sa...

hahahaha, du är kung sasan!
Så bra:)

Nightwood sa...

Visste du att ordet Barack i Indonesion, där Barack växte upp, betyder bajsa. Inte konstigt att han kallade sig själv Barry tills han fyllde 18.