mars 25, 2009

KK, en historisk tillbakablick!

Tänkte fortsätta på nurse p:s inslagna väg och utveckla lite om fenomenet KK, också känt som fuck buddy, friends with benefits eller my slutty friend whom i acctually dont like! Fenoment började ungefär samtidigt som mannen fick snopp och insåg vad den skulle användas till. De första männen, homo habilis erövrade sina kvinnor i gott mod och talade glatt om alla sina trofer. Vanligtvis samlades de med jämna mellanrum för att analysera och dela erfarenheter. Utvecklingen gick framåt, de lärde sig av varrandras misstag och deras uppvaktningstaktiker blev allt vassare. Emellertid skulle dessa gyllene tider komma att upphöra då inget varar för evigt. Kvinnorna fick något som kallades egen vilja, vilket resulterade i att de började ställa krav. Männen var förtvivlade och visste inte vad de skulle ta sig till. Deras tidigare, noga utformade, klubba, dra till grottan och bonka på taktik var numera obsolet. Åren gick och männens alla tappra försök slutade alltid med en granitklacksko i huvudet. I sin ensamhet blev de tvugna att vidtaga drastiska ågärder, det var då onanin föddes. Det drogs flitigt i snoppen i grottans privata sfär och männen var återigen lyckliga. De delade erfarenheter kring onanins alla konster och metoder som skruven, den klumpiga främlingen (när man kör med fel hand) och roten introducerades till världen. Grottväggarna pryddes med nakna streckgubbar av kvinnligt kön och tjocka män blev föremål för avundsjuka då de kunde klämma sig på brösten medan de tillfredställde sig själva.

Tiden gick och männen började tröttna på sina händer, de saknade en kvinnas doft, deras ljuva beröringar men framförallt deras hårlösa bröst. En kväll samlades alla män och var bedrövade över situationen de befann sig i. Fast beslutna att komma på en lösning till problemet satt de uppe hela natten och duskuterade. Tillslut reste sig en av dem, han va inte känd för att vara någon kvinnotjusare då han alltid varit mer intresserad över hur folk hade dekorerat sina grottor än att få kvinna. Men av någon konstig anledning hade han en djupare förståelse för hur kvinnan fungera, trotts hans uppenbara ointresse av deras anatomi. Han föreslog att männen skulle lära känna denna varelse kallad kvinna, bli deras vän, invagga en falsk trygghet för att sedan "bonka på".

Fenoment KK var nu till jorden kommen och männen kunde återigen gotta sig i kvinna och sina erövringar. Emellertid kom detta fenomen att få en bisarr tvist då männen numera på grund av sina kompisrelationer till kvinnor blivit allt mer kvinnofierade. En taktik som tidigare gick ut på erövring, var en stautshöjare och highfive skapare, har numera förvandlats till något helt annat.

Idag resulterar ett KK förhållande i att männen, som numera är metrosexuella popsnören men minivaginor, blir kära i sina erövringar och gråter manstårar när kvinnan tröttnat på han och hans vaginala beteenden. Idag suger vi män på att vara KK:s
!

/Sasan



Dela detta inlägg på Facebook

thousandwhats - en blogg av 3 killar från Västerås

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra min vän!
Jag vill utveckla :=)

Unknown sa...

do it amin. en del 2 kanske?!

Anonym sa...

juppi del 2!

/Sasan

Anonym sa...

Yepp! Mannaen = Den nya kvinnan.

Anonym sa...

Haha, vilken igenkänningskomik! Alltid samma utveckling av KK-förhållanden, i början: (Han) Ja, men jag lååååååvar, jag vill inte heller ha något seriöst, så här kravlöst är ju perfekt!(Jag) Så säger alla i början, men sen ändras det osv osv... (Han) Näe, men inte jag, kommer inte hända! Efter ett tag: (Han) LÖÖÖÖÖÖVE ME!! NEEEEEED ME!!! SNYFT SNYFT!! (Jag) Suck!

Anonym sa...

HAHAHA BRA SKRIVET SASAN.
JA SKA FUNDERA PÅ DETTA OCH GE MIN INPUT PÅ KK FENOMENET!! TACK FÖR ATT DU GROTTA DIG NER I DETTA!!


// NURSE P